Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. február 4., szombat

Forró almás táska

Hozzávalók:
2 csomag leveles tészta
kb. 1/2 kg  alma
1 cs vaníliaízű pudingpor
8 dkg cukor
2 dl víz  víz + a pároláshoz

Elkészítése:

Az almákat megpucoljuk,  kockákra vágjuk, és megszórjuk a cukorral. Annyi vizet öntünk rá, amennyi éppen ellepje, és megpároljuk.
A pudingport elkeverjük 2 dl vízzel, és a megpárolt almához adjuk, majd sűrűre főzzük,  hűlni hagyjuk.A leveles tésztát kb. 8 részre osztjuk.Mindegyik résznek a felére az almás krémből kupacokat teszünk.A másik felét ráhajtjuk a krémre, és a széleket  lenyomkodjuk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése