Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2010. június 29., kedd

Málnás lepény

 Hozzávalók:

- 20 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 4 tojás
- 3-4 marék málna vagy ribizli, de mehet vegyesen is
- 20 dkg cukor
- 1 cs. sütőpor

Elkészítése:

 A vajat a cukor felével habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját.
A tojásfehérjét a cukor másik felével kemény habbá verjük, a margarinos keverékhez adjuk, majd óvatosan elkeverjük.
A sütőporos lisztet is belekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük, a tetejét megszórjuk a gyümölccsel, majd meghintjük cukorral.
Előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön sütjük amíg a cukor megpirul a tetején.

Anyum recije

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése