Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. szeptember 23., vasárnap

Bögrés mákos


Hozzávalók:

1 bögre ( kb. 2.5 dl-es) liszt
1 bögre cukor
1 bögre tej
1 bögre mák
1 cs. vaníliás cukor
1 cs. sütőpor
1 tojás
10 dkg vaj
némi fahéj

Elkészítése:

Az összes hozzávalót egy tálba rakunk, kézi mixerrel összekutyuljuk, egy közepes magasabb falú tepsit kivajaztam-liszteztem, beleöntöttem és előmelegített sütőben 180 C-on kb. 25-30 percig sütöttem.
Ketté lehet vágni és levárral enni,én most csak a tetejére raktam házi eperlekvárt.
Dióval is kifogom próbálni majd,de mi inkább mákosak vagyunk:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése