Hozzávalók:
25 dkg túró
1 kis dobozos tejföl
2 tojás
1/ 2 csomag vaníliás cukor
cs. só
2 ek cukor
12.5 dkg gluténmentes liszt keverék
1 kk gluténmentes sütőpor
Elkészítése:
Egy tálba rakjuk a liszten és sütőporon kívül a többi hozzávalót, összekeverjük, ezután a liszttel elkevert sütőport is hozzárakjuk, robotgéppel keverünk rajta.
Közben már az olajat fel is tehetjük melegedni, 2 kanál segítségével a forró olajba kanalazzuk a tésztát,3-4 perc alatt megsütjük, általában megfordulnak maguktól a fánkok az olajban, ha mégse mind, segítsünk rá.
Porcukorral és lekvárral tálaljuk
Tényleg gyors, összesen 25 perc alatt lett kész, nem tudom hány darab de ötünknek pont elég volt :)
Házi saját cseresznyelekvárral ettük :)
Nagyon-nagyon finomságos
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése