Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2010. június 8., kedd

Epres-fehércsokis brownie

Hozzávalók:

- 20 dkg étcsoki ( minimum 65 %-os kakaótartalommal)
- 15 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 3 tojás
- 10 dkg fehércsoki
- 30 dkg eper

Elkészítés:


Az étcsokit a vajjal vízgőz felett megolvasztottam, levettem a tűzről.
Hozzákevertem a cukrot, a tojásokat egyenként és utána a lisztet.
Az epret és a fehércsokit felkockáztam és a masszába forgattam.
Kivajazott tepsiben 30 perc alatt megsült 180 C-on.

kaptam valakitől a recit,de komolyan nem tudom kitől:)

Sütés előtt........

megsülve
simán kijött a formából☺
én nem vagyok egy étcsokis, de tejszínhabbal ettem egy kicsit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése