Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. január 29., vasárnap

Túrófánk

Hozzávalók:
1/4 kg túró
4 egész tojás
6 ek liszt
1/2 cs sütőpor
1 ek cukor
pici só


Elkészítése:


A hozzávalókat egy tálban összekeverjük  /nem kell nagyon kidolgozni/.Serpenyőben olajat forrósítunk és két evőkanál segítségével beleszaggatjuk a forró olajba. (Ügyelni kell arra, hogy az olaj legalább két ujjnyi legyen, mert a fánkocskák maguktól megfordulnak.) Fontos, hogy a szaggatásnál fél evőkanálnál ne legyen több a tészta és nagyjából egyformák legyenek.Aranyszínűre sütjük, majd konyhai papírtörlőn leitatjuk a felesleges olajat.


Nagyon sokszor sütők ilyen finomságot:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése