Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. február 4., szombat

Tangó szelet

Hozzávalók:

Tésztához:
  • 30 dkg liszt
  • 10 dkg cukor
  • 5 dkg Rama
  • 1 tojás
  • 1 ek kakaópor
  • 1 cs sütőpor
  • tej
Krémhez:
  • 1 l tej
  • 3 cs vaníliás pudingpor
  • 20 dkg cukor
  • 20 dkg Rama
Tetejére:
  • piskótatallér
  • csokiöntet
Elkészítése:



  1. A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól gyúrható legyen. Két lapot sütünk belőle.
  2. A krémhez megfőzzük a pudingot, a margarint a cukorral jól kikeverjük.
  3. Amikor a puding már kihűlt, a két krémet összedolgozzuk. Felét a két lap közé töltjük, a másik felét a lap tetejére kenjük, és kirakjuk a piskótatallérral. Olvasztott csokival, csokoládémázzal díszítjük.
  4. Ha tehetjük, hagyjuk a sütit pihenni fél napot vagy egy éjszakát, akkor lesz igazán jó.
sütési hőfok: 
180°C


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése