Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. február 19., vasárnap

Túrós csusza tepsiben sütve

Hozzávalók:
50 dkg csusza tészta
25 dkg túró
5 dl tejföl
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg kolozsvári szalonna
só 


Elkészítése:

A tésztát sós vízben megfőzzük.
A szalonnákat apró kockára vágjuk,egy serpenyőben  megpirítjuk. Ha kisült a zsírja, kiszedjük belőle a szalonnát. A zsírból  egy tűzálló tál aljára teszünk. Rárakjuk a tésztát. Rámorzsoljuk a túrót , hozzáadjuk a tejfölt és jól összekeverjük az egészet. A tetejére rászórjuk a szalonnakockákat.
180 C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. 

Recept saját:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése