Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta
1 cs vaníliás pudingpor /főzős/
4 ek cukor
1 cs vaníliás cukor
2 tojássárgája
5 dl tej
10 dkg vaj
25 dkg gesztenyepüré
kb. 1.5 dl tej az áztatáshoz
rumaroma
1 üveg meggy befőtt
tejszínhab a tálaláshoz
Elkészítése:
Egy tálat kibélelünk rumos tejben áztatott babapiskótával.
A tejet feltesszük főni. A pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojássárgákat kevés tejjel kikavarjuk, és a tejhez adjuk.
Besűrűsítjük, majd amikor levesszük a tűzről, belekavarjuk a vajat.
A puding felét ráöntjük a babapiskótára.Arra ráreszeljük a gesztenye felét.Megszórjuk a meggyel.
Ráöntjük a maradék pudingot, majd ráreszeljük a gesztenyét is.Lezárjuk rumos tejben áztatott piskótával.Hűtőbe rakjuk és másnap ehetjük:)
Tejszínhabbal tálaljuk!
Recept: több reciből összerakva:) saját ízlésem szerint:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése