Hozzávalók:
kb. 10 db krumpli
olvasztott vaj
olíva olaj
2 db lilahagyma
sült krumpli fűszersó (most sonkás ízű)
Elkészítése:
Karikákra vágjuk a krumplit és a lilahagymát, az olvasztott vaj és az olíva olaj keverékével kikenünk egy hőálló kerek tálat, és belerakosgatjuk a krumplit kicsit döntve, a hagymát elosztjuk a krumpli szeletek között.
A tetejét a maradék vajas olajjal megkenjük és előmelegített sütőben 200 C-on kb. 1 órát sütjük, ha kész a fűszersóval meghintjük.
Nyersen fotózva:

Sajna kisülve elfelejtettem fotózni, majd legközelebb:D mire eszembe jutott már a fele eltünt:)
Nagyon finom lett és zsír szegény:)
Nagyon finom lett és zsír szegény:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése