Citromos-lime mascarponés-bodza lekváros ízben :)
Pillangóhoz a recept innen:
http://tucsokbogar.blogspot.hu/2010/08/pillangos-cupcake.html
Torta piskóta hozzávalók:
4 tojás
12 dkg liszt
12 dkg cukor
cs.só
1 kk. sütőpor
1 ek olaj
1 ek víz
Krémhez a recim itt:
http://lefogokfogyni.blogspot.hu/2013/04/szivarvany-torta.html
+ 3-4 ek. bodza lekvár
Elkészítése:
A piskótát elkészítjük , ki hogy szokta
gáztepsibe sütőpapírt teszünk, előmelegített sütőben 180 C-on kb. 15-20 perc alatt tűpróbáig sütjük.
Ha kihűlt, kettévágjuk hosszában a piskótát (papírral együtt), megkenjük bodza lekvárral, aztán a citromos-lime mascarpone krémmel, és a papír segítségével óvatosan feltekerjük az egyik felét a piskótának, ezután a másikat hozzáillesztjük, kis krémmel bekenjünk a két piskóta találkozását és feltekerjük ezt is.
Ha kész a tekercs, fóliába csomagoljuk és fél órára betesszük a hűtőben, ezután a torta külsejét is bevonjuk a mascarponés krémmel, és díszíthetjük kedvünk szerint,nagyon finom lett, pillanatok alatt elfogyott:) a bodza és a citromos lime mascarpone nagyon passzol egymáshoz:)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése