Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2014. március 5., szerda

Rakott galuska

Hozzávalók:

400 gr liszt
1 tojás
1 tk só
kb. 3 dl víz 

ezekből a hozzávalókból elkészítjük a nokedlit

1 fej vöröshagyma
20 dkg bacon
kb. 200 gr tejföl
10 dkg sajt

Elkészítése:

A hagymát felkockázzuk és megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott bacont és együtt pirítjuk tovább.
A galuskát a tejföllel elkeverjük és egy tűzálló tálba rakjuk az egészet, ráborítjuk a hagymás bacont és kicsit összekeverjük az egészet, rá reszeljük a sajtot és előmelegített sütőben 180 C-on kb. 25 perc alatt összesütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése