Hozzávalók:
Tésztához:
- 15 dkg cukor
-20 dkg liszt
- 6 tojás
- 1 cs. sütőpor
- pici só
- citromhéj
Krémhez:
- 2 cs. vaníliás puding (de lehet akár csokis, epres bármilyen)
- 1 liter tej
- 4 ek. cukor
Díszitéshez:
- 0.5 kg eper (de persze bármilyen gyümivel jó)
Bevonáshoz:
- 1 cs. piros tortazselé
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit gépi habverővel összekeverjük, én 28 cm-es tortaformába sütöttem, 180 C-on 30 percig. Mikor kezdett barnulni lejebb vettem a fokot.
Ha kész, langyosra hütőm, utána a forró vaniliapudingot ráöntöttem, és pár perc múlva mielőtt még megdermedt volna ráraktam az epreket, és a tetejére forrón a zselét.(Zselét ahogy a csomagalás irja, aszerint készítjük el.)
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése