Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2010. május 21., péntek

Szivárvány kocka

Hozzávalók:
- 9 tojás
- 9 ek liszt
- 9 ek cukor
- piros ételszinezék
- 2 ek. kakaópor
- picike só
- baracklekvár (bármilyen lekvár mehet bele)
- tortabevonó (én fele étcsoki fele bevonóval csináltam)
- dekor cukor

Elkészítés:

A tojásokat szétválasztottam, a fehérjét pici sóval keményre vertem, hozzáadtam a cukrot, utána a tojássárgákat egyesével és végül a lisztet.
A piskótatésztát 3 egyenlő részre osztottam, az egyiket úgy hagytam ahogy van, a másikba raktam a piros ételfestéket, a harmadikba pedig ment a kakaópor.
180 C-on sorba megsütöttem őket, kb. 15 percig. (tűpróba)

Lekvárral összetapasztottam őket, tetejére a csokimáz, díszités, és kész is.


Nagyon fincso lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése