Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. február 5., vasárnap

Pudingos keksz szelet


Hozzávalók:

A töltelékhez:
  • 1 cs puncsízű pudingpor
  • 1 cs csokis pudingpor
  • 6 ek kristálycukor
  • 8 dl tej
  • 25 dkg Rama
  • 15 dkg porcukor
Elkészítése:

  1. A pudingokat 4-4 dl tejben, 3-3 ek cukorral sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kettéosztjuk. Az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba keverjük.
  2. Egy közepes méretű tepsibe teszünk egy sor mézzel elkevert, langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kenjük a csokis krémet, újabb sor mártogatott keksz következik. Rákenjük a puncsos krémet. Tetejét keksszel zárjuk.
  3. Hagyjuk legalább 1 napot összeérni, puhulni. A kekszek mentén szeleteljük, porcukorral vagy anélkül kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése