Hozzávalók:
- szögletes háztartási keksz
- 2 ek méz
- kb 3 dl tej
A töltelékhez:
- 1 cs puncsízű pudingpor
- 1 cs csokis pudingpor
- 6 ek kristálycukor
- 8 dl tej
- 25 dkg Rama
- 15 dkg porcukor
Elkészítése:
- A pudingokat 4-4 dl tejben, 3-3 ek cukorral sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kettéosztjuk. Az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba keverjük.
- Egy közepes méretű tepsibe teszünk egy sor mézzel elkevert, langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kenjük a csokis krémet, újabb sor mártogatott keksz következik. Rákenjük a puncsos krémet. Tetejét keksszel zárjuk.
- Hagyjuk legalább 1 napot összeérni, puhulni. A kekszek mentén szeleteljük, porcukorral vagy anélkül kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése