Ganache krémes torta

Ganache krémes torta
Kicsi fiam 6 éves szülinapjára készítettem

2012. október 28., vasárnap

Néró


Hozzávalók:

15 dkg ráma
15 dkg porcukor
5 tojássárgája
25 dkg liszt
1/2 citrom héj reszelve

Tapasztáshoz:

lekvár

Tetejére:

ét-tejcsoki

Elkészítése:

A rámát a porcukorral kikeverjük és egyenként hozzá adjuk a tojások sárgáját, 
mehet a citrom héj is hozzá és a liszt folyamatos keverés mellett.
Sütőpapírt teszünk egy tepsibe és kézzel kis golyókat formálunk, elő melegített sütőben, kb. 180 C-on pár perc alatt megsütjük, nem lesz barna a teteje,.
Ha kihűlt lekvárral összetapasztjuk,én most olvasztott milka csokit folyattam rá.
Másnapra lesz puha finom:D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése